Over mezelf

Kies je voor Baeyens Rijopleiding, dan kies je voor een gebrevetteerd en erkend rijlesgever met 20 jaar ervaring. Ik ben in het bezit van een instructietoelating van de FOD Mobiliteit. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig instructeur, daarvoor werkte ik bij erkende rijscholen in het Antwerpse en in de Kempen.

Als zelfstandig instructeur kies ik bewust voor de ondersteuning van de vrije begeleiding. Veel oefenkilometers met je begeleider(s) en een regelmatige professionele ondersteuning door mij als instructeur, is de ideale mix om een alerte, bewuste, defensieve en zelfzekere chauffeur te worden. Een hogere slaagkans op het examen is mooi meegenomen. Als gebrevetteerd instructeur moet ik niet vermeld worden op het voorlopige rijbewijs.

Hoe ik te werk ga, lees je hieronder.

Tot binnenkort!

Sieg

NO STRESS!


Er komt heel wat kijken bij het leren autorijden, maar ik help je stap voor stap op weg. In een ontspannen sfeer zorgen we ervoor dat je alles onder controle krijgt, zodat de wagen precies doet wat jij wil. Met andere woorden: NO STRESS! 

 

Op jouw maat


Heb je nog nooit achter het stuur gezeten of ben je al meer ervaren? Wil je je bekwamen in de manoeuvres of het rijden op de snelweg? Heb je angst om te rijden? We bekijken samen wat jij nodig hebt en stemmen de lessen daar op af. Geen standaardpakketten dus!

 

Eerlijk adviesIk geef je in alle eerlijkheid feedback over je vorderingen en over de nog te zetten stappen. Je zal het snel merken. Ik ben een lesgever, geen verkoper!  

Persoonlijke aanpak
Omdat ik als zelfstandige werk, rijd je altijd met dezelfde auto en instructeur. Je vorderingen worden zo goed opgevolgd én je voorkomt dat je handelingen op verschillende manieren aangeleerd krijgt. Bovendien bevordert het een goede samenwerking met leerilngen én begeleiders. 

 

 

Oog voor milieu


Autorijden heeft een invloed op het milieu en het klimaat. Toch probeer ik de impact te beperken:

- Het gebruik van de leswagen zorgt voor een snelle leercurve en dus minder rij-uren.

- Ik leer je een anticiperende, zuinige rijstijl aan.

- Ik koos bewust voor een leswagen op CNG. Dit zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en veel minder schadelijke stoffen.

 

Betaalbare kwaliteit


 

Kwaliteit bieden vind ik super belangrijk. Dankzij jaarlijkse bijscholingen zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van alles wat met de rijopleiding te maken heeft. De lestijd wordt optimaal benut. En door niet in onnodige zaken te investeren, kan ik die kwaliteit ook aan een betaalbare prijs aanbieden.

 

 

 

Afspraak maken?


GSM
0486 71 43 82

E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.