BAEYENS Rijopleiding
Siegfried Baeyens

Hoogblok 11,
2460 Kasterlee

0486 71 43 82

info@baeyensrijopleiding.be
www.baeyensrijopleiding.be

BTW BE 0502.969.843

Waarom voor ons kiezen?

Zoek je een professionele rijopleiding aan een voordelige prijs?  Bekijk snel wat je van mij kan verwachten!

Als gebrevetteerd instructeur met meerdere jaren ervaring in de rijschool, kan ik je een professionele rijbegeleiding aanbieden.  Zo leer je meteen de juiste technieken aan (kijktechniek, remtechniek, defensief rijden, eco-driving,...).  Mijn bedoeling is om goede chauffeurs te vormen die zich zelfstandig, vlot en veilig in het verkeer kunnen begeven.  Dat is meer dan je klaarstomen voor het examen.

rijschool Kasterlee Retie Lichtaart TielenIn de lesauto met dubbele bediening (Citroën C4) geniet je van hetzelfde comfort als bij de rijschool. Je maakt sneller vorderingen dan met een gewone auto en hoeft je geen zorgen te maken over (eventuele schade aan) je eigen wagen.  Met andere woorden: leren autorijden zonder stress.  Wil je toch liever les volgen met je eigen auto, dan is dat ook mogelijk.

Maar een goede opleiding hoeft niet duur te zijn. Als zelfstandig lesgever kan ik de kosten drukken door niet te investeren in leslokalen of administratief personeel.  Zo kan ik je een alternatief aanbieden dat beduidend goedkoper is dan de gangbare prijzen bij de rijschool.

Ik hecht veel belang aan een persoonlijke aanpak.  Omdat je steeds bij mij als lesgever terechtkomt, weet ik perfect welke vorderingen je maakt en kan ik de rijlessen op jouw noden afstemmen.  Les volgen bij één lesgever zorgt er ook voor dat je je sneller op je gemak voelt.  En het voorkomt verwarrende situaties die ontstaan door een verschillende aanpak van meerdere lesgevers.

 

Kortom, dit zijn je voordelen:,

 

  • een professionele opleiding van een gebrevetteerd lesgever
  • keuze tussen lesvoertuig of eigen auto
  • voordelige tarieven
  • persoonlijke aanpak